کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده

کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده

دسته بندی: -

قیمت: 3000 تومان

تعداد نمایش: 17 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: 15 بهمن 1396

به روز رسانی در: 15 بهمن 1396

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

3000 تومان – خرید

کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده

کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده

فهرست مطالب

عنوان                                                                            شماره صفحه

خلاصه طرح :…………………………………………………………………………… 3

فصل اول – کلیات………………………………………………………………………. 5

1- 1 مقدمه :……………………………………………………………………………… 6

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :…………………………………………………. 7

محل اجرا :……………………………………………………………………………….. 7

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :………………………………………………………….. 7

1 – 6  – وضعیت و میزان اشتغالزایی :………………………………………………….. 7

مجوز های قانونی :………………………………………………………………………. 8

مراحل صدور جواز تاسیس :…………………………………………………………….. 8

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس… 9

1-   اشخاص حقیقی…………………………………………………………………….. 9

2-   اشخاص حقوقی…………………………………………………………………….. 9

مدارک مورد نیاز:…………………………………………………………………………… 9

اصلاحیه جواز تاسیس :…………………………………………………………………. 10

تعریف:…………………………………………………………………………………… 11

صدور پروانه بهره برداری :……………………………………………………………….. 11

مراحل صدور توسعه طرح :……………………………………………………………… 11

فصل دوم – روش انجام کار

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :…………… 14

بازدید از کارخانه تولید نمک تصفیه شده……………………………………………….. 14

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :…………………………………. 14

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :………………………… 15

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :…………………. 16

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )………………………………. 16

فصل سوم امور مالی طرح

جدول 1  نمونه ترکیب شیمیایی نمک طعام……………………………………………… 18

جدول 2 ویژگی های شیمیایی و فیزیکی نمک خوراکی…………………………………. 18

جدول 3 بیشینه مقدار مجاز آلاینده ها……………………………………………………. 19

جدول 4 افزودنی های مجاز در تولید نمک خوراکی………………………………………. 19

شکل 1 سهم کشورهای برتر تولید کننده نمک در جهان در سال 2001………………… 20

شکل 2 میزان نمک تولید شده در ایران در سال های (1997- 2003)…………………… 20

جدول 5 جمعیت تخمین زده شده و مصرف نمک در غذا در نواحی مختلف جهان در سال 1996… 21

جدول 6 مصرف تخین زده شده نمک خوراکی در جهان طی سال های 1978 تا 1996 بر حسب هزار تن..21

جدول 7 نمک مصرف شده بوسیله صنایع غذایی آمریکا در سال های 1995 و 2000 و 2001 و 2002 (هزار تن) 22

جدول 8 واحدهای تولیدی فعال در کشور از آغاز برنامه سوم توسعه تا پایان سال 1385… 22

جدول 9 واحدهای در دست احداث با پیشرفت فیزیکی بیش از 40 %……………………. 23

جدول 10 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال 1385…………. 24

واردات سال 1379…………………………………………………………………………… 24

واردات سال 1380…………………………………………………………………………… 24

واردات سال 1381…………………………………………………………………………… 25

واردات سال 1382…………………………………………………………………………… 25

واردات سال 1383…………………………………………………………………………… 26

نمودار روند واردات نمک از سال 1379 تا 1383…………………………………………….. 26

جدول 11 میزان تولید نمک در کشور بین سال های 1385 – 1379………………………… 27

نمودار روند تولید نمک در کشور بین سال های 1385 تا 1379…………………………….. 27

جدول 12 میزان مصرف نمک در کشور بین سال های 1385 – 1379………………………. 28

نمودار روند مصرف نمک در کشور بین سال های 1385 – 1379…………………………….. 28

صادرات سال 1379…………………………………………………………………………… 29

صادرات سال 1380…………………………………………………………………………… 30

صادرات سال 1381…………………………………………………………………………… 31

نمودار روند صادرات نمک از سال 1379 – 1385……………………………………………… 33

نمودار روند نیاز به محصول تا سال 1389……………………………………………………… 33

نمودار شماتیک گردش مواد در روش انحلال………………………………………………….. 34

جدول 13 لیست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز…………………………………………… 35

جدول 14 برآورد هزینه تامین ماشین الات و تجهیزات خط تولید………………………………. 36

جدول 15 محاسبه مساحت مورد نیاز طرح…………………………………………………… 37

جدول 16 برآورد مساحت بخش های محوطه سازی…………………………………………. 38

جدول 17 هزینه زمین ، ساختمان و محوطه سازی…………………………………………… 38

جدول 18 هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی……………………………………………….. 39

جدول 19 برآورد هزینه وسائل حمل و نقل……………………………………………………. 40

جدول 20 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری………………………………………………. 40

جدول 21 جمع بندی و برآورد سرمایه ثابت…………………………………………………… 41

جدول 22 محاسبه میزان مواد اولیه مصرفی جهت تولید سالیانه 12000 تن نمک طعام……. 41

جدول 23 برنامه تولید سالیانه…………………………………………………………………..42

جدول 24 برآورد هزینه تامین مواد اولیه مصرفی………………………………………………. 42

جدول 25 تعداد نیروی انسانی مورد نیاز طرح…………………………………………………. 43

جدول 26 برآورد برق مصرفی واحد…………………………………………………………….. 43

جدول 27 میزان آب مصرفی (روزانه)…………………………………………………………… 44

جدول 28 تاسیسات مورد نیاز………………………………………………………………….. 44

جدول 29 برآورد هزینه انواع انرژی………………………………………………………………. 45

فصل چهارم –  جمع بندی نتیجه گیری و پیشنهادات

نتایج حاصله از اجرای طرح :……………………………………………………………………. 47

 

خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی تولید نمک تصفیه شده  پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

برای دانلود کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده بعد از پرداخت لینک دانلود کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده برای شما نمایان شده و میتوانید کارآفرینی کارگاه تولید نمک تصفیه شده را دانلود کنید

پاسخ دهید